Welkom op de website van Keiroze

Bekijk de GaylenderNeem contact op

Wat is Stichting Keiroze?

Op 26 juni 1982 werd er voor het eerst een Roze Zaterdag georganiseerd in Amersfoort. Deze dag liep volledig uit de hand. Honderden Amersfoorters raakten gewond. Meer dan twintig jaar later werd Sitchting Keiroze in het leven geroepen om de stad een tweede kans te geven. Zij organiseerden de tweede Roze Zaterdag op 26 juni 2010. Een groot succes! Het was een prachtige zonovergoten en vooral feestelijke dag, zeker voor herhaling vatbaar.

Sinds dien is stichting Keiroze blijven bestaan. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot regenboognetwerk dat zich bezighoudt en aandacht vraagt voor de rechten van de gehele regenboogfamilie. Samen met Gemeente Amersfoort werken we aan een inclusieve stad waarin iedereen mag zijn wie ze zijn.

Het Keiroze bestuur

Korte quote

Jos Houtveen

Voorzitter, Contactgegevens

Korte quote

Marcel Bakker

Secretaris, Contactgegevens

Korte Quote

Robert Gimpel

Penningmeester, Contactgegevens

Korte quote

Taetske Linting

Bestuurslid, Contactgegevens

Korte quote

Melt Pels

Bestuurslid, Contactgegevens

Korte quote

Robbert Graner

Bestuurslid, Contactgegevens

Keiroze Nieuws

Gloednieuwe website

Gloednieuwe website

Als je dit leest, ben je beland op onze gloednieuwe website! We zijn nog druk bezig met het invullen van alle pagina’s. Mocht je een fout tegenkomen, dan kun je een mailtje sturen naar de webredacteur.

We zijn trots, want we hebben een compleet nieuwe website! De afgelopen weken is er op de achtergrond keihard gewerkt aan deze nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan.

De website was gehackt

Nee, niet dat vlees waar je balletjes van draait, de website van Keiroze was gehackt. Een onbekend persoon heeft toegang tot de website gekregen en deze offline gehaald. Gelukkig hebben we inmiddels weer controle over de site. Er zijn nieuwe beveiligingen ingesteld om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt.

De Gaylender is ook weer online!

We zijn nog druk bezig met het invullen van de Gaylender. Er staan al een aantal aankomende evenementen in. Wil je een LHBTI+gerelateerd evenement aanmelden voor de Gaylender? Dan kun je wel alvast een mailtje sturen naar het bestuur.

Suggesties zijn welkom

Heb jij een suggestie voor de website, de organisatie of de stichting? Die zijn natuurlijk welkom! Je kunt de stichting een mailtje sturen. We houden onze mailbox goed in de gaten. We doen ons best om op alle mailtjes te antwoorden. Helaas krijgen we veel mailtjes, dus dat is niet altijd mogelijk.

Lees ook:

4 months ago

Stichting Keiroze Amersfoort's cover photo ... Bekijk meerZie minder
View on Facebook
Afgelopen zondag liepen we met een hele grote groep de vijfde Amersfoortse Pridewalk. Heel veel positieve reacties, een goede sfeer en natuurlijk het mooie weer maakte er een mooie dag van!De Pridewalk is een tocht die draait om de gelijke rechten voor de wereldwijde regenboogcommunity en waarbij tegelijk wordt ‘gevierd’ en stilgestaan bij wat er de afgelopen jaren is bereikt.Heb je zelf nog mooie foto's, zet ze hieronder! ... Bekijk meerZie minder
View on Facebook
Het bestuur van de Stichting Keiroze Amersfoort feliciteert Joshua Kraan met de toekenning van de Derk Koetje Award 2021. ... Bekijk meerZie minder
View on Facebook

De Keiroze Gaylender

In de Gaylender vind je alle LHBTIQ+ evenementen die de komende tijd gepland staan.

Geen evenementen gevonden!

Sitemap