Beste deelnemers,

Wat hebben we gisteren genoten met jullie! Het was een heerlijk feestje in het stralende Utrecht. We willen jullie nogmaals bedanken dat jullie dit feestje kleurrijk hebben meegevierd!
Ook willen we de mensen extra bedanken die hebben mee geholpen tijdens de tocht om alles logistiek goed te laten lopen en naderhand mee hebben geholpen met opruimen.

Helaas liet de techniek ons dit jaar hier en daar in de steek. Hierdoor konden we niet gedurende de hele tocht genieten van de muziek, Ashley’s zang en de sky tubes. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels hebben we de oorzaak gelokaliseerd en gaan we er vanuit dat we volgend jaar weer 100% los gaan!

Foto’s en filmpjes:

Ondertussen stromen de foto’s en filmpjes binnen en kun je deze terugzien op onze Facebookgroep “033 het Kleurrijke Hart”. Deel gerust ook je eigen foto’s of filmpjes daar! De live-uitzending van de Valse Zusters op onze boot is hier terug te vinden: 

Verloren/gevonden voorwerpen:

Een van de deelneemsters is haar jasje verloren op de boot. Wie o wie heeft een jasje gevonden en/of per ongeluk mee genomen? Het is een zwart leren jack met roze binnenvoering. Maat 42.
We hebben daarnaast twee zonnebrillen gevonden. Mocht iemand de zijne missen, laat het ons weten.

We hopen dat jullie terugkijken of een fantastische dag en zien jullie graag volgende keer terug!
En we hopen jullie allemaal te treffen bij de Pride Amersfoort op donderdag 28 juli en dat jullie mee lopen in de Pride Walk.

Met keiroze groet,

Marcel, Taetske, Robert, Melt, Jos en Robbert