Gaymovie Beyto

Als de enige zoon van een Turks immigranten gezin verliefd raakt op zijn zwemcoach stort hun wereld in en komt Beyto zelf klem te zitten tussen traditionele familiewaarden en westerse vrijheidsidealen.
Modelzoon Beyto heeft goede cijfers, een leuke bijbaan en is een beloftevolle wedstrijdzwemmer. Hij is ook enig kind en opgegroeid in Zwitserland bij zijn Turkse ouders, die een kebabrestaurant runnen. Voor het immigrantengezin uit Centraal-Anatolië is één ding belangrijk: hun zoon moet het beter krijgen dan zijzelf.
Wat zijn ouders niet weten is dat Beyto al een tijdje verliefd op zijn zwemcoach Mike, maar hij weet heel goed hoe zijn ouders en hun Turkse omgeving over homoseksualiteit denken. Wanneer hij eindelijk de moed vat, valt de wereld van zijn ouders in duigen en nemen ze hun toevlucht tot een list..
Coming-of-age-verhaal naar een boek van de Koerdische Yusuf Yesilöz dat een dapper beladen thema aanpakt en laat zien hoe Beyto klem komt te zitten tussen traditionele familiewaarden en westerse vrijheidsidealen.

Het evenement is afgelopen.

Datum

12 aug 2022
Verlopen!

Tijd

4:45 pm

Locatie

De Lieve Vrouw - Theater Film Café
De Lieve Vrouw - Theater Film Café Amersfoort Netherlands 3811 BP
Categorie
Theater Film Café de Lieve Vrouw

Organisator

Theater Film Café de Lieve Vrouw
Telefoon
033 422 6555
Email
kassa@lievevrouw.nl
Website
https://www.facebook.com/DeLieveVrouw/
QR code
augustus 2022
september 2022
oktober 2022
november 2022
december 2022
januari 2023
februari 2023
maart 2023
april 2023
Geen evenementen gevonden!
Meer laden