Als je dit leest, ben je beland op onze gloednieuwe website! We zijn nog druk bezig met het invullen van alle pagina’s. Mocht je een fout tegenkomen, dan kun je een mailtje sturen naar de webredacteur.

We zijn trots, want we hebben een compleet nieuwe website! De afgelopen weken is er op de achtergrond keihard gewerkt aan deze nieuwe website. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan.

De website was gehackt

Nee, niet dat vlees waar je balletjes van draait, de website van Keiroze was gehackt. Een onbekend persoon heeft toegang tot de website gekregen en deze offline gehaald. Gelukkig hebben we inmiddels weer controle over de site. Er zijn nieuwe beveiligingen ingesteld om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt.

Binnenkort komt de Gaylender weer online

We zijn nog druk bezig met het opzetten van de Gaylender. Daarvoor zul je nog even moeten wachten. Wil je een LHBTI+gerelateerd evenement aanmelden voor de Vallendar? Dan kun je wel alvast een mailtje sturen naar het bestuur.

Suggesties zijn welkom

Heb jij een suggestie voor de website, de organisatie of de stichting? Die zijn natuurlijk welkom! Je kunt de stichting een mailtje sturen. We houden onze mailbox goed in de gaten. We doen ons best om op alle mailtjes te antwoorden. Helaas krijgen we veel mailtjes, dus dat is niet altijd mogelijk.