Mogelijk heb je het al vernomen via social media of via onze website dat we ook dit jaar weer mee varen tijdens de Utrecht Pride! Dit jaar vindt het spektakel plaats op zaterdag 3 juni 2023.

Wij zijn enthousiast en trots dat we er weer bij zijn en de LHBTIQ+ gemeenschap van Amersfoort, Leusden en omstreken mogen vertegenwoordigen met onze 033 Het Kleurrijke Hart boot! Vanuit Stichting Keiroze zijn we druk bezig met de voorbereiding om er ook dit jaar weer een mooi feest van te gaan maken. Natuurlijk hopen wij dat ook weer samen met jou te gaan doen!

Onze boot 033 Het Kleurrijke Hart staat dit jaar letterlijk en figuurlijk in de wolken. Want na vijftien jaar werken aan diversiteit en inclusiviteit voelen wij ons ook in de wolken met wat we hebben bereikt en vieren dat graag met jou en alle aanwezigen aan de kant! Om die reden hebben we dit jaar de dresscode in de kleuren wit en blauw (als in hemelsblauw) gestoken.

Ook dit jaar is er, terug van weg geweest, weer DJ Viva La Danse van de partij om ons te laten swingen. En voor degene die vorig jaar mee voer: er zijn extra voorzorgsmaatregelen getroffen om verzekerd te zijn dat de techniek het niet laat afweten 😉

Wil jij met ons meevaren op onze boot van 033 het kleurrijke hart? Hou dan onze socials in de gaten. Binnenkort zullen wij jou informeren over hoe je kans maakt om dit feest samen met ons in Utrecht te vieren. 🏳️‍🌈

Wij hopen dat wij jou ook dit jaar mogen begroeten.

Met Keiroze groet,

Marcel, Anita, Melt, Frank, Jos, Joshua en Robbert