PASTEL

Pastel het nieuwe Leusdense inclusieve festival

Pastel is een binnenfestival waar muziek, kunst en cultuur de hoofdrol spelen. Pastel zoekt naar de rijke diversiteit en verbintenis tussen de inwoners van het dorp en de daaromheen liggende steden en dorpen.

Het presenteren van een gevarieerd programma is een belangrijke doelstelling van ons festival. Pastel brengt een programma vol eigen werk waarbij zoveel mogelijk verschillende muzikale genres aangeraakt worden en put hiermee uit de oneindige en continue muzikale ontwikkeling die de queercultuur rijk is. Maar wij presenteren ook kunst gemaakt door kunstenaars die een verwantschap hebben met queercultuur en bieden diverse workshops aan om zo een breed scala aan culturele uitingen neer te kunnen zetten.

Pastel is een festival wat zo inclusief mogelijk probeert te zijn. Zo wordt er geen entree geheven om mensen met een kleine beurs niet buiten te sluiten, zijn er ballonnen die de trillingen absorberen gratis verkrijgbaar om voor slechter horende mensen ook de muziek ervaring compleet te maken, zijn er workshops gericht op zelfvertrouwen en performance, is er een divers aanbod aan muziek met o.a. Cruise Control en Elmer & is er kunst te bewonderen van mensen die verwantschap hebben met queercultuur.

Benieuwd wat er nog meer te beleven gaat zijn? Hou dan de socials van Fort33 in de gaten!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

28 - 29 jun 2024

Locatie

Fort33
Fort33
Website
https://fort33.nl/
Categorie
QR code
juni 2024
jun 28 - 29 2024

PASTEL

Fort33
juli 2024
augustus 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden